Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, nedávno v televizi skončil pořad s kuriozitami ze zahraničí Svět v barvách. A diváci tím pádem přišli i o možnost každý týden hltat očima tělo jedné z nejpůvabnějších českých moderátorek Evy Perkausové (30). Taky to dávají hlasitě najevo!

„Docela dost se jich ozývá, proč jsme se zbavili naší nejhezčí moderátorky,“ řekl Super.cz zdroj z barrandovské televize, který ale spiklenecky dodal, že zdaleka nic není ztracené, protože dívku lanaří zpravodajství a po dvou kamerových zkouškách je postu moderátorky hlavních večerních zpráv blíž.

„Na kamerovkách jsem skutečně byla, jak to ale dopadne, to opravdu záleží jen na televizi. I kdyby to nevyšlo, nebudu smutná. Byla to opravdu výborná životní zkušenost a strašně moc si cením i toho, že mi televize umožnila hodiny fonetiky u paní Postlerová. Naučila jsem se u ní toho tolik, že z toho budu ještě dlouho čerpat,“ říká sama Eva s tím, že není pravda, že by ji někdo ze zrušeného pořadu vyhodil.

„Ze smlouvy bylo předem jasné, že pořad Svět v barvách byl projekt na omezenou dobu, která zkrátka jen uplynula. Byly to opravdu krásné čtyři měsíce, ale teď se aspoň mohu plně věnovat zkouškovému období na vysoké škole, focení nebo moderování akcí,“ dodala půvabná Perkausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám