Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, herec a asi nejvytíženější český dabér Pavel Soukup málem přišel o život při muzikálu Fantom opery. Tam ho pozval představitel hlavní role Radim Schwab. Z kolegova kolapsu v hledišti (Soukup se zničehonic skácel na zem a přestal dýchat) byl v šoku.

Pánové se poznali před časem v muzikálu Mata Hari, v němž spolu hráli, od té doby je pojí přátelství. „Pozval jsem Pavla i s jeho rodinou na Fantoma opery. Během hlavního duetu The Phantom Of The Opera jsem si všiml velkého rozruchu v hledišti, kde zrovna někdo zkolaboval. V ten moment by mne nenapadlo, že to byl zrovna Pavel,“ svěřil se Super.cz Radim.

Soukupa diváci hned odnesli do uličky, kde se ho snažili oživit. „Následně přijela pohotovost. Když přišel k sobě, říkal, ať ho nechají, že se chce dívat,“ popsal Schwab, který s umělcem komunikoval i po jeho odvozu do vinohradské nemocnice na anesteziologické a resuscitační oddělení.

„Psal mi, že už je mu lépe. Ještě si dělal legraci i z toho, že rozhodně nezkolaboval z našeho výkonu a že se má aspoň brzo na co těšit, až to uvidí znovu a celé,“ dodal zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám