Hlavní obsah
Článek

Šestnáctý ročník mužské podoby soutěže Miss běží naplno a v Praze se nedávno ukázala novinářům i celebritám dvanáctka finalistů, mezi nimiž budou moci porotci i fanoušci a fanynky vybírat toho, kdo se stane nejhezčím Čechem tohoto roku. Vyberete si i vy svého favorita?

O titul se pánové už tradičně utkají v Náchodě patnáctého srpna. Asi není náhodou, že kromě Jitky Asterové bude večerem procházet Karel Voříšek, kterého fotografové několikrát potkali v Praze na romantické procházce.

„S letošním výběrem finalistů jsem velmi spokojený. Myslím si, že to bude silný ročník. Finalisté mi připadají v dobré fyzické i psychické kondici. Těším se, co ukáží při finále,“ říká pořadatel David Novotný, podle nějž se přihlásilo celkem 911 fešáků z celé země. Vybraná dvanáctka se potká ještě před finále v Novém Městě nad Metují na soustředění.

Výtěžek celé akce už tradičně putuje na charitativní účely. Část získá ochrnutý Muž roku 2009 Martin Zach, zbytek si pak rozdělí Stacionář Nona a Ústav sociálních věcí v České Skalici.

Vítěz bude Česko reprezentovat na mezinárodním klání Mister International, své zástupce soutěž vyšle i na Mister Global, Mister Universe a Mister United Continents.

Kdo z finalistů Muže roku 2015 je vám nejsympatičtější?
1. David Šváb
4,5 %
2. Jakub Kraus
7,2 %
3. Richard Habr
1,1 %
4. Filip Brejška
1,5 %
5. Tomáš Martinka
54,6 %
6. Josef Mádl
1,9 %
7. Michal Šváb
1,2 %
8. Jakub Novotný
1,8 %
9. Michal Mařík
2 %
10. Jan Vurm
8,7 %
11. David Kovář
6,3 %
12. Andreas García
9,2 %
Celkem hlasovalo 47361 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám