Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Laďka Něrgešová už tři roky neukázala svého syna Adama. Rozhodla se, že si bude soukromí hýčkat a na veřejné akce ho nevodí. A je to škoda. Podle našich informací by šestiletý Adam všechny hodně překvapil svými znalostmi.

"Je v některých věcech trošku napřed než ostatní děti. Nechci říkat, že mám geniální dítě. Uvidíme, co bude," řekla Super.cz Laďka. Chlapeček je ale opravdu velice chytrý. "Od útlého věku se sám naučil číst, psát a pak i počítat. A najednou mi přinesl napsanou povídku o drakovi, tak mi spadla brada. Snažíme se to rozvíjet. Ale nedělala bych z toho vědu, určitě i řada dalších dětí je napřed," říká Něrgešová.

Malý Adam ji začal překvapovat už jako tříletý. "Od tří let se zajímá o věci, které dětskému světu nejsou tak úplně vlastní. Například na co se rozdělovalo mezozoikum, kdo tam žil, jak rozpozná masožravce od býložravce. Všechno si to navíc pamatuje. Stačí mu to jednou říct," dodala Něrgešová.

Synovi by s manželem rádi pořídili sourozence. "Už dlouho čekáme na seslání druhého potomka, ale zatím nepřišel," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám