Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a dabérka Veronika Gajerová (52) vyrůstala jako benjamínek, její bratr a sestra jsou totiž o hodně let starší. Možná právě proto k nim má Veronika tak silný vztah. Její o šestnáct let starší sestra Naďa je doktorka přes divadelní vědu a v současné době pracuje coby produkční v Supraphonu.

A právě díky vydavatelství se sestry sešly nad společným projektem. Gajerová totiž namluvila jednu z pověstí v nové audioknize Staré pověsti české a moravské. „Tyhle pověsti Verunku oslovily, protože se také nějakým způsobem promítly do života, který teď prožívá,“ vysvětlovala Naďa a Veronika Gajerová jí dávala za pravdu.

„Určitě jste to už zažili. Když si člověk něco prožívá a má nějaký problém, jde kolem knihkupectví a náhodně vytáhne knížku. Otevře ji a přesně na tom místě je odpověď na všechny otázky. Takhle to funguje i při setkávání lidí, pokud je potkáte ve správný čas. S Naděnkou se mi to stává často, ona je moje dobrá víla,“ vyslala Gajerová kompliment ke své starší sestře, s níž i přes věkový rozdíl nezapře podobu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám