Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nechte se nadchnout prohlídkou bytů a domů známých hvězd a celebrit. Prohlédněte si několik nápaditých a originálních bydlení, kterými bychom vás rádi inspirovali a zároveň dokázali, že si stylově a originálně můžete zařídit byt za rozumnou cenu – a přesto mít interiér vybavený jako celebrita! Inspirujte se kreativními nápady známých osobnostní…

Tobey Maguire

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte k dispozici větší prostor, ale chcete ho ponechat prosvětlený a jednoduchý? Vyřešte to jako americký herec Tobey Maguire, představitel legendární postavy Spidermana. I decentní a světlé vybavení může působit velice útulně. Oživte místnost květinami, volte jednoduché, ale originální bytové doplňky a za dominantu místnosti vyberte například masivní konferenční stolek.

George Clooney

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O šarmu a eleganci George Clooneyho nemusíme dlouho polemizovat. Ani co se týká bydlení, tento charizmatický herec neztrácí vkus a šmrnc. Kombinace dřeva a moderních prvků je ideální volbou, která zajistí příjemný pocit klidu a podtrhne domácí atmosféru. Důležité je neopomenout místnosti jako je vstupní hala nebo předsíň. Konzolový stolek se zrcadlem a květinami je ideální volba.

Nicole Kidman

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak jsme již zmiňovali, bytové doplňky by se neměly podceňovat. To, co nám leží na stolku nebo na poličce, zkrátka ovlivňuje dojem z celé místnosti. Proto buďte rafinovaní jako Nicole Kidman a zvolte jednoduchou výzdobu například z nabídky váz a vyberte si tu, která bude korespondovat se stylem interiéru.

Kirsten Dunst

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kuchyň je místo, kde to žije. Ať už ráno u snídaně, po práci, nebo po škole, většinou se rodina sejde právě tady. Samozřejmě kuchyň by měla být praktická a účelová místnost. Při zvolení vhodných kuchyňských doplňků můžeme vytvořit pěkné místo k usednutí ke stolu jako právě Kirsten Dunst. Vyberte si například z krásných doplňků dánské značky IB Laursen.

Ralph Lauren

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představte si idylický život na ranči nebo na chalupě u lesa. Za dlouhých podzimních večerů hoří krb, voní domácí chléb a vládne pohoda. O něčem podobném snil pravděpodobně i Ralph Lauren, když si zařizoval své sídlo v Coloradu. Inspirujte se vybavením, které zvolil a pusťte trochu toho venkova a divočiny k sobě domů.

Další články

Načítám