Hlavní obsah
Článek

O tom, že nad manželstvím Věry Martinové (64) a Jaroslava Petráska se objevily mraky, se spekuluje už delší dobu. Super.cz vám už včera přinesl informaci opírající se o svědectví zdroje blízkého páru, na základě které bylo jisté, že první dáma české country svůj vztah se známým bubeníkem nezachrání. Manželé, kteří společně vychovali dceru Anežku, žijí už víc jak rok odděleně.

Martinová a Petrásek rozvodové papíry zatím nepodepsali, ale jejich manželství je zjevně jen formalitou. „Zatím se nerozvádíme,” řekla zpěvačka Blesku a dále dodala: „Chceme zůstat přáteli, moc si to tak přejeme, bez skandálů. Máme spolu úžasný dítě a v podstatě jsme si nic neudělali. Jenom to prostě tak nějak všechno vyprchalo. Je to škoda.”

Country zpěvačka se dále přiznala, že má už nového partnera. O sedm let mladší přítel se jmenuje Květoslav a věnuje se alternativní medicíně. „Seznámili jsme se přes má bolavá záda. Hodně mi pomohl, velmi jsme si rozuměli už od začátku a časem to přerostlo v hlubší vztah," přiznala se zpěvačka v rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám