Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Gajerová (52) vzbudila rozruch kolemjdoucích turistů. V průsvitném topu, který vypadal jako záclona, se jí rýsovala ňadra, což samozřejmě nezůstalo bez povšimnutí. Herečka si odvážný top jako stvořený pro krásné slunečné počasí oblékla u příležitosti křtu nové audioknihy Staré pověsti české a moravské.

Gajerová coby vynikající dabérka propůjčila svůj hlas jedné z pověstí. K prosvítajícímu topu si herečka vybrala zvláštní kombinaci - džínové kraťasy navlečené na legíny stejného materiálu a sportovní kecky. Namluvení jedné z pověstí si prý nadmíru užívala.

„Tohle téma je moje láska. Zajímám se o staré civilizace, zejména o keltskou. Jsem také sběratelka kamenů a už je ani nemám kam dávat. Zajímám se také o energie, léčitelství a o byliny. Myslím, že jednou skončím jako čarodějnice v chaloupce,“ smála se herečka s tím, že emotivně prožívala celé nahrávání.

„Najednou jsem narazila v pověsti o Krokovi na Budeč. Vzala jsem si ten text a hned, jak jsem mohla, jsem tam podnikla cestu,“ nechala se slyšet Gajerová. Práskla na sebe dokonce, že mystikou těchto míst byla tak okouzlena, že neváhala ani vynadat muži, který si tam přišel hrát s elektrickým letadýlkem! „Vnímala jsem to jako znesvěcení,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám