Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Jitka Zelenková dnes slaví už pětašedesáté narozeniny, ale datum narození v občance vůbec neodpovídá tomu, jak tato temperamentní dáma působí ve skutečnosti.

Sympatická zpěvačka zraje jako kvalitní červené víno a svou neuvěřitelnou vitalitou a svěží vizáží směle konkuruje mladším zpěvačkám.

O tom, že se pořád udržuje ve skvělé formě, zpěvačka přesvědčila i slavného dirigenta a muzikanta Václava Hybše, kterému přišla svým pěveckým výkonem pogratulovat na jeho narozeninový koncert.

Jitka Zelenková (73) vypadala ve žlutých šatech jako rozkvetlá pampeliška na louce a neuvěřitelně jí to slušelo. V klubu šedesátnic se tak Zelenková musí cítit téměř nepatřičně, protože by se mnohem víc hodila ke kolegyním ze sousedního spolku padesátnic.

Právě dnes se začínají prodávat vstupenky na její speciální narozeninový koncert, který se uskuteční 14. října v pražském divadle Studio DVA.

Ve formě se štíhlá zpěvačka se sametovým hlasem udržuje zejména díky lásce k nejrůznějším sportovním aktivitám. V létě holduje turistice a jezdí na kole, v zimě zase vyráží na běžky. Na koncertních pódiích proto Jitku Zelenkovou pořád vídáme ve výtečné formě. Doufejme, že jí vydrží co nejdéle.

Který hit Jitky Zelenkové máte nejraději?
Když se narodíme
15,1 %
Rád
4,9 %
Ty mně smíš i lhát
53,6 %
Mít svůj kout
4,5 %
Bez lásky láska není
21,9 %
Celkem hlasovalo 6349 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám