Hlavní obsah
Článek

Šestnáctiletá dcera fotbalisty Tomáše Řepky (50) se rozhodla poslat dopis do novin, aby uvedla na pravou míru rodinnou situaci. "Už mám dost těch nepravdivých blábolů, které vypouští paní Erbová. Pravda je úplně jiná," svěřila deníku Aha!, který před pár dny uveřejnil rozhovor s Řepkou a Erbovou.

Veronika Řepková píše i jménem desetiletého bratra Tomassa a brání hlavně matku. "Ať se oba stále nenavážejí do naší matky Renaty, která se o nás vzorně stará. Hysterku ani semetriku se jim z naší matky nepodaří udělat, nesahají jí totiž ani po paty," napsala rozhořčená teenagerka. Postěžovala si na to, že otec místo toho, aby zašel za bratrem, když si zlomil nohu, odletěl s milenkou na dovolenou.

Emoce Veroniky Řepkové vzplanuly poté, co měla v pondělí telefonický hovor s otcem. "Řekl mi, že pro něj neexistuji, a to jen kvůli tomu, že jsem mu řekla čistou pravdu a názor na něho. Dokud paní Erbovou neznal, byli jsme jako rodina všichni šťastní, její plán vyšel, vzala nám tátu. A to se hned neodpouští," napsala Veronika s tím, že o setkání s Vlaďkou Erbovou (42) a bratrem nestojí a ani ji nechtějí poznat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám