Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Popová diva Mariah Carey (54) se svým bratrem nemá zjevně úplně nejlepší vztah. A poté, co z ní Morgan udělal alkoholičku, která není schopná postarat se o své děti, je jejich sourozenecké lásce nejspíš navždy konec.

O vnadné zpěvačce se v poslední době psalo především v souvislosti s jejím stále probíhajícím rozvodem s Nickem Cannonem a váhovými přírůstky, jež zdůrazňuje naprosto nevhodnými outfity. Mariah má však podle bratra podstatně větší problémy než krachující manželství a pár kil navíc.

Morgan pro The National Enquirer uvedl, že svou sestru neviděl střízlivou už od roku 2011, kdy se zhroutila a s její kariérou to začalo jít z kopce. Mariah se sice dokázala opět vrátit na pódia, ale závislosti na alkoholu, který navíc kombinuje s předepsanými léky, se prý nikdy nezbavila.

Zpěvačka se údajně opíjela i v době, kdy byla těhotná, a alkoholu se nevzdala ani během kojení svých nyní čtyřletých dvojčat Monroe a Morrocana. Za její závislostí údajně stojí sobectví a neschopnost přiznat si svou slabost. Kdykoliv se jí někdo snažil pomoci, Mariah s ním nemilosrdně zatočila.

„Nemá žádný pud sebezáchovy a psychicky není v pořádku. Až jednou dopadne jako Whitney Houston, nebudu se ničemu divit. Každý, kdo jí dolévá sklenici, hazarduje s jejím životem,“ tvrdí Morgan, který nikdy nefandil svatbě Mariah Carey s Nickem Cannonem, za níž údajně stála jen jeho touha po penězích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám