Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítěz Česko Slovenské SuperStar Lukáš Adamec (37) se konečně zase objevil v Praze. Super.cz jej zastihl na romantické vyjížďce na šlapadle po Vltavě, kam vytáhl svoji novou lásku. S Petrou Schallerovou se seznámil během soutěže a láska jim kvete. "Je to moje múza," rozplýval se Lukáš.

Mladý zpěvák natočil první singl, který se už hraje v rádiích. Během podzimu by měl vydat svoji první desku. A prý má kšeftů plný diář. "Až do prosince máme s kapelou kde hrát a plánujeme i dvanáct koncertů v Česku," pochlubil se Super.cz. Musí ovšem stihnout dokončit vysokou školu. "Už jsem podruhé v pátém ročníku, tak bych to rád zvládl. Učím se na státnice. Diplomovou práci, která se zabývá diskriminací v zaměstnaneckých vztazích už mám naštěstí napsanou. Tímto bych chtěl pozdravit svoji konzultantku paní doktorku Krajňákovou," prozradil.

Adamec stále žije v Košicích, uvažuje ale o tom, že by časem přesídlil do Prahy nebo aspoň do města, které by bylo více v centru hudebního dění. "Z Košic pocházím, je to moje srdcovka, ale jsou přece jen trošku daleko," připustil.

Zpěvák se svojí skupinou objíždí i hudební festivaly na Slovensku. Je zván i na soukromé akce. "Ne, že bych nějak miloval vystoupení na half playback, stejně se ale i tam snažím nezpívat jen skladby, které v mém podání znají lidé ze SuperStar, ale vlastní písničky," upřesnil.

Prázdniny si tedy rozhodně neužívá. "S přítelkyní jsme nestihli ani dovolenou," přiznal. Snaží se aspoň hodně sportovat. "Zatímco všichni ostatní při soutěži zhubli, já jsem přibral a myslím, že je to dost vidět," poklepal si na bříško.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám