Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz informoval, kapela Maxim Turbulenc, která proslula přezpíváním známých písniček v trochu zběsilejším diskotékovém tempu, se zbavila nejvýraznějšího člena Kyklopa. Teď se k vyhazovu kolegy konečně zbylí dva členové vyjádřili. Z jejich slov vyplývá, že trpěli žárlivostí na další aktivity Pavla Vohnouta, rovnou také představili jeho náhradníka. Jmenuje se Timi, a i když neváží jako slon, je vidět, že pro kus žvance by také, stejně jako kdysi před zhubnutím Kyklop, vraždil!

„Kyklop se v roce 2013 rozhodl zkusit individuální kariéru a svému novému rockovému projektu se začal velice silně věnovat. Bohužel pro Maxíky však nejen pěvecky, ale i mediálně. Média při představování rockového projektu samozřejmě uváděla jméno Kyklopa z Maxim Turbulenc, což nebylo pro reklamu kapely vůbec dobré,“ vysvětlují Daniel Vali a Petr Ajfel Novák důvody, proč Kyklopa vykopli ze skupiny. Prý vše dělal tajně a za jejich zády, neprosil se o jejich laskavé svolení.

Vadilo jim i to, že jedna umělecká agentura začala nabízet jeho sólové projekty, v nichž používal i část repertoáru Maxim Turbulenc. A vadí jim to i přesto, že nejsou autory písniček jako Jede, jede, mašinka, sami tuhle a spoustu podobných od jiných pouze převzali. Přesto vedlejšáky Kyklopa vnímají jako podraz a kvůli tomu ho také vykopli.

„Spojení individuální pěvecké cesty s fungováním v hudební skupině přináší časté problémy, nejasnosti a zmatky, proto jsme se rozhodli tyto dva odlišné postoje u Maxim Turbulenc nespojovat a její sestavu obměnit tak, aby v ní byli i nadále pouze členové, pro něž je působení v Maxim Turbulenc hlavní a jedinou prezentací v hudebním světě,“ dodali.

Uvidíme, jestli se obměněným Maxíkům ještě bude dařit, nebo dopadnou jako jiné skupiny, z nichž odešli či byli odejiti nejpopulárnější členové, a ty pak velmi brzy poté upadly do zapomnění, či se rovnou rozpadly.

Co říkáte na změny v Maxim Turbulenc?
Budu je poslouchat dál
5,2 %
Bez Kyklopa zaniknou
22,6 %
Tahle banda mě nezajímá
72,2 %
Celkem hlasovalo 9312 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám