Hlavní obsah
Článek

Objev roku Českého slavíka, originální autorka a zpěvačka Elis, vždy tvrdila, že nechce psát prvoplánové písně o lásce. Vše se však změnilo v okamžiku, kdy se bezhlavě zamilovala do jednoho zahraničního rappera a začala s ním intenzivně randit.

„Vím, že zpívat o lásce je svým způsobem klišé, ale když se člověk zamiluje, nedokáže myslet na nic jiného než na toho druhého,“ říká Elis a jedním dechem dodává, že láska má tisíc podob a tu svou první právě ona vtiskla do nového singlu Unbelievable.

Na písni pracovala s producentem Madskillem, který spolupracuje i s Rytmusem, Majkem Spiritem a Darou Rolins, a rapperem Hi-Defem. Oba jsou, jak vidíte na snímku, pořádní kolohnáti, takže už chápeme, že když se Elis pohybuje v takovémto prostředí, dlouho jí nepřišlo, že by měla hubnout, a začala s tím teprve nedávno.

A proč je vlastně píseň, kterou Elis napsala, v angličtině? „Moje první láska neuměla česky a já zažila lásku v angličtině, navíc bylo krásné propojit hudbu, angličtinu a lásku v jedné písni.“ V současné době Elis, která je bohužel opět single, pracuje videoklipu.

Reklama

Další články

Načítám