Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kdo by se nechtěl v parném létě osvěžit v chladné vodě. Pokud vám vadí přeplněná koupaliště, řešení je nasnadě, pořiďte si vlastní bazén. Horké dny si užijete v křišťálově čisté vodě a v soukromí své zahrady. Přesvědčte se, že mít svůj bazén nemusí znamenat velkou finanční zátěž ani náročnou realizaci. Nabízíme vám kvalitní nadzemní bazény od španělského výrobce. Neváhejte, dokud je z čeho vybírat!

Dřevo nikdy neomrzí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bazén s atraktivním dřevěným dekorem skvěle zapadne do prostředí vaší zahrady. Dlouhou životností se vyznačující bazény GRE Pacific nejsou žádná brouzdaliště, zvolit si můžete výšku 120 nebo 132 cm. Zdarma vám dopravíme tento nádherný bazén ve tvaru kruhu, oválu či oválu bez bočních vzpěr, potřebujete-li uspořit místo. Buďte bez obav, vejde se i na opravdu malou zahradu.

Sousedi puknou závistí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nadzemní bazény GRE Iraklion vynikají skladností a jednoduchou montáží, ať už si vyberete jakoukoli velikost, nebudete litovat. Vnější stěna je opatřena dekorem kamene, bazén vkusně doplní každou zahradu. Nač se tlačit na plovárně, když se můžete zchladit ve vlastním bazénu, třeba i s drinkem v ruce. Přestaňte jen snít a dopřejte si tento luxusní bazén s úchvatným designem!

Za málo peněz hodně muziky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K nesporným výhodám klasických nadzemních bazénů patří to, že není třeba provádět razantní terénní úpravy. Bazény INTEX Metal Frame mají kovovou konstrukci a zesílené stěny, poskytnou vám perfektní zázemí pro letní osvěžení. Postavíte je coby dup a už se můžete koupat. Třešničkou na dortu je bezesporu samotná pořizovací cena, nákup tohoto bazénu vás zcela jistě nezruinuje.

Pro azurovou vodu ve vašem bazénu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Udržet si azurově čistý bazén pro vás bude letos hračka! Díky kvalitním bazénovým vysavačům se už nebudete muset dřít! Vysavače obsahují předfiltr, který zachycuje nečistoty, a tím šetří filtraci a prodlužuje její životnost. Pořizovací cena vás příjemně překvapí, a aby to překvapení bylo ještě větší, zlevnili jsme je ještě o dalších 25 %! No neberte to!

Pro čistou a křišťálově průzračnou vodu ve vašem bazénu nemusíte být mladý chemik!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebojte se chemie! Zažité pověry, že s bazénovou chemií vám bude zapáchat bazén a budou vás štípat oči, můžete klidně zapomenout. S kvalitní bazénovou chemií vás ani jedno z tohoto nečeká. Ba naopak odměnou vám bude křišťálově čistá a průzračná voda, ve které je radost se koupat! Při dávkování chemie si nikdy nehrajte na mladého chemika, ale vždy postupujte podle dávkování na balení. Jen tak dosáhnete správných výsledků a průzračné nezapáchající vody. A protože se teploty pomalu, ale jistě šplhají strmě vzhůru, přinášíme vám nyní akční výhodná balení chemie s 50 % navíc zdarma!

Další články

Načítám