Hlavní obsah
Článek

Vendula Svobodová (52) zrušila ve svém domě v Říčanech garáž a místo ní před rokem vybudovala parádní posilovnu. Od té doby výrazně hubne, a nyní navíc pracuje na břišním pekáči buchet.

"V minulosti to byla opravdu garáž, s Josefem jsme se před rokem rozhodli, že z ní uděláme posilovnu. Takže jsme vyhloubili prostor, aby mohli chlapi zvedat nad hlavu činky. A ke garáži samozřejmě patří bar," prozradila Super.cz Vendula a své fitko nám ukázala.

A také předvedla, jak tvrdě na sobě maká. Denně cvičí a výsledky se dostavují. "Před dvěma měsíci jsme v Kapce naděje přijali výzvu pekáč buchet. Chlapi to mají jednodušší, nechci se vymlouvat, ale pro ženský je vybudovat břišní svaly mnohem těžší. Tak musím makat o to více. Peníze za buchtičky jdou na popáleninové centrum Nemocnice na Vinohradech," vysvětlila prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje.

"Beru to vážně, dělám to naplno. Trošku mě mrzí, že jsem se pro sport rozhodla až v pokročilém věku," směje se Svobodová, které je velkou oporou právě její mladší přítel Josef. "Asi mě motivuje i to, že Josef hodně cvičí, tak se mu určitě chci i víc líbit. Je to takový hnací motor," dodala Vendula, kterou nyní kromě 'budování' pekáče buchet zaměstnává také příprava benefičního koncertu Znovuzrození, který bude Prima vysílat v přímém přenosu 17. června.

Reklama

Další články

Načítám