Hlavní obsah
Článek

Lenka Vlasáková a Jan Dolanský prozradili, kdo u nich doma vládne kuchyni. Expertem je překvapivě hereččin o šest let mladší partner. "Doma vařím já. Jsem dobrý kuchař, baví mě to, mám to rád. Mám rád, když se ráno začne a večer se skončí," řekl Super.cz Dolanský, který musí vařit ve velkém. Společně totiž vychovávají čtyři děti.

"Lepší guláš než Jeníčkův jsem vážně nikdy nejedla," pěla Vlasáková ódy na Dolanského. Sama prý ale také občas přidá ruku k dílu. "Vaří výborně, ale vaříme oba. Jeník je spíš na ty experimenty, hledá nové chutě a jídla a já přiběhnu, rychle udělám špagety, a je to," vysvětlila Vlasáková, která se společně s partnerem učila připravovat nové delikatesy a aranžovat jídla pod dohledem vyhlášeného šéfkuchaře.

Momentálně herecký pár řeší, kam v létě vyrazí na dovolenou. "Dovolenou plánujeme, ale trošku se nám proměnilo volno. Budeme asi pracovat víc, než jsme si mysleli. Ale dovolená bude, jen kratší, než jsme si mysleli, v jiném termínu a vlastně asi i jinde," dodala Vlasáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám