Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a reportérka VIP zpráv na Primě Martina Jandová musela pod kudlu. Praskl jí implantát v pravém ňadru, a tak byla další operace nutná.

"Je to moje zanedbání. Byla jsem na plastice prsou před třinácti lety a už tenkrát mi bylo řečeno, že po deseti letech budu muset na výměnu. Měla jsem chodit každé dva roky na sono, nebyla jsem skoro šest let. Před pár měsíci jsem točila tady na klinice Vlaďku Erbovou a při té příležitosti jsem podstoupila vyšetření. Zjistili mi, že pravé ňadro je prasklé a je nebezpečí, že by se to dostalo lymfatickým systémem do uzlin. Tak jsem to začala řešit," řekla Super.cz Jandová.

Bývalá manželka muzikanta Petra Jandy se těší, že bude mít vnady nejen krásnější, ale také větší. "Pan doktor Pros se rozhodne až na place, jakou mi dá velikost. Budu ráda, když je budu mít pevnější a větší. Myslím, že tak o velikost a půl budeme zvětšovat," říká Jandová.

Větší velikost ale prý rozhodně není kvůli partnerovi. "Můj partner je dolňák, Jára moje prsa nikdy moc neřešil. Vždycky mu záleželo na tom, abych byla v pohodě. Když se budu cítit dobře s novými ňadry, bude určitě rád," usmívá se. A co bolest, měla strach? "Větší strach mám z narkózy. Ale dala jsem to jednou, dám to znovu," zakončila.

Reklama

Další články

Načítám