Hlavní obsah
Článek

Ze sestavy Zoufalých manželek byla Lynette sice tou nejméně nápadnou, ale Felicity Huffman dokáže po padesátce zazářit přinejmenším stejně jako její seriálové kolegyně Marcia Cross, Eva Longoria a Teri Hatcher. Dvaapadesátiletá herečka zavítala na udílení Critics' Choice Television Awards v Los Angeles, kde dokázala, že se ani po ukončení natáčení Zoufalých manželek ve světě šoubyznysu neztratí.

Felicity na slavnostním ceremoniálu převedla profesionální úsměv a překvapila poněkud odvážným modelem s obrovským výstřihem. Štíhlá herečka značně poodhalila horní polovinu svého těla navzdory tomu, že jí toho příroda v těchto partiích příliš nenadělila.

Seriálová Lynette v minulosti trpěla anorexií a bulimií, ale poruchy příjmu potravy překonala díky své silné vůli a setkání s osudovým mužem jejího života Williamem H. Macym. S o 13 let starším hollywoodským kolegou vstoupila v roce 1997 do manželství, z něhož vzešly tři děti. Herecký pár společně vychovává šestnáctiletého Williama, čtrnáctiletou Sofii a třináctiletou Georgii.

Z hvězdné sestavy seriálu Zoufalé manželky to Felicity dotáhla nejdále. Zatímco kariéra jejích sousedek z Wisteria Lane víceméně stagnuje, Huffman má na kontě oscarovou nominaci za hlavní roli v dramatu Transamerika a další kladně hodnocené filmy jako Phoebe v říši divů, Bez kormidla či Cake.

Reklama

Další články

Načítám