Hlavní obsah
Článek

Na pondělním předávání CFDA Fashion Awards se v New Yorku letos sešla skutečně americká smetánka včetně osobností, které byste na udílení módních cen možná nečekali. Jednou takovou byla i herečka Katie Holmes (45), u níž to obvykle během dne nebo při volnočasové aktivitě na velkou zálibu ve stylu a odívání nevypadá. Ani tentokrát se sice nepředvedla v modelu, z něhož by vám měla spadnout čelist, ale jako celek působila Katie jako ztělesněná dokonalost.

Bývalá manželka Toma Cruise a maminka jejich dcery Suri se v síni Alice Tully v Lincolnově centru blýskla v jednoduchých saténových šatech lahvově zelené barvy od Ralpha Laurena, které se však dost mačkaly. Překvapila nezvykle dlouhými vlasy a jemným make-upem, který už jen podtrhla svým typicky tajemným úsměvem. Tím si podmanila srdce mnoha chlapců už jako Joey v seriálu Dawsonův svět.

Ocenění udělují američtí návrháři z Council Of Fashion Designers Of America. Možná si ještě pamatujete, že loni se o největší rozruch postarala držitelka titulu Módní ikona Rihanna (36), která si pro cenu přišla ve zcela průsvitných šatech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám