Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Marešová (49) má vážné starosti o zdraví svého mladšího syna Matěje. Ten už dva roky trpí silnými migrénami a není mu jak pomoci. "Matýsek od čtyř let trpí dost šílenými migrénami. Je to peklo. Kdo zažil někdy migrénu, ví, o čem mluvím. Strašně ho bolí hlava, zvrací. Potom od odpoledne až do rána spí, to jediné mu pomůže. Nic jiného nezabírá," řekla exkluzivně Super.cz Marešová.

Se synem absolvovala různá vyšetření, původ migrén jí však nikdo nedokázal objasnit. "Naštěstí má hlavičku v pořádku, byli jsme tři dny v nemocnici, kdy mu ji kontrolovali v narkóze magnetickou resonancí. A tam je vše v pořádku, i páteř má v pořádku. To jediné mě těší," vysvětluje Monika.

Bohužel na migrény Matýskovi nezabírají žádné léky. "Byl rok na prášcích, ale vůbec to nepomáhalo. Nemá smysl do něj dál cpát chemii, když je to k ničemu," dodala Marešová, která doufá, že se časem Matějovi uleví.

"Doufám, že se to zlepší. Je to dítě, třeba se to v pubertě otočí a přestane to. Já tedy doufám, že to bude mnohem dřív než v pubertě," uzavřela na tiskové konferenci k chystanému finále Muže roku, kde také zasedne v porotě, Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám