Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eva Perkausová (30) o sobě tvrdí, že je šťastně nezadaná. Když se tedy objevila na křtu gurmánské knihy Dominica Jamese Prague Cuisine po boku urostlého fešáka, tak si přítomní pánové zoufali, jestli náhodou nepromarnili příležitost se s modelkou a moderátorkou seznámit. Všechno je ale jinak, než se na první pohled zdá.

„Na křest jsem dorazila s bratrem Sebastiánem,” vysvětlila nám Eva a dále se o svém sourozenci rozpovídala: „Máme skvělý vztah, ale když jsme byli malí, tak jsme se neustále prali. Sebastián byl samozřejmě silnější a neustále mi to dával najevo - tedy dokud jsem se jednoho dne nerozčílila a plastovou židličkou mu nedala po hlavě. Tím jsem si u kluků získala respekt.”

Perkausová pochází z početné rodiny, má ještě dva starší bratry. „Jsem nejmladší a jediná holka, ale v dětství na mě všichni kladli stejné nároky jako na kluky. To znamená, že jsem se musela účastnit všech klučičích aktivit,” směje se.

Se svými bratry si Eva podobná moc není, což ví. „Myslím si, že si nejsme typově podobní, ale podle tvrzení blízkých známých máme hodně podobné povahové rysy. I když jsem z nich asi nejvíc tvrdohlavá, ale to je asi tím, že jsem narozená ve znamení Berana,” říká Eva Perkausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám