Hlavní obsah
Článek

Herec Ivan Vyskočil, který se proslavil nejdřív jako herec a pak také jako ten, který nadmíru miluje něžné pohlaví, jistý čas tvořil manželský pár s tureckým tornádem Anife Vyskočilovou (50). Léta po tom, co se ti dva rozešli, nyní napsal a zrežíroval divadelní hru, která je prý hodně inspirovaná životem s jeho bývalkou!

Ve hře Příběh jednoho hradu se děj odehrává právě na středověkém hradě, v němž turecká dívka pánovi způsobuje značné životní komplikace. „To víte, že tam jsou některé věci, které jsme spolu zažili. Je tam třeba scéna, kdy se chce hradní pán dívky zbavit, protože je příšerně držkatá. A předtím to před ním umně skrývala,“ směje se Vyskočil, který ale upozorňuje, že jeho komedie, která od uvedení na divadelní prkna u diváků slaví slušný úspěch, je plná jeho zážitků se ženami.

„Je tam mnoho mých názorů na ženy. Třeba když chce pán krásnou a chytrou ženu, což už nejde dohromady. A když vypíše všechny vlastnosti, které by od ženy chtěl, ukáže se, že by ji musel složit z deseti různých dam. Jedna třeba umí vařit, ale furt u toho nezavře hubu,“ směje se herec.

„Když napíšete komedii a lidé sem tam udělají ‚cha cha‘, je to smutné. Když se ale smějí od začátku až do konce, můžu být jako autor spokojený,“ dodal Vyskočil, který si od diváků vysloužil dlouhé ovace.

„Anife jsem na premiéru zval, ale nepřišla. Snad nebyla uražená a jen nemohla. Adoptivní syn Hari dorazil a taky se bavil,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám