Hlavní obsah
Článek

Do pořadu Výměna manželek se hlásí opravdu velmi nekonvenční páry. Po Věře, která v divácích zvedla vlnu emocí - na jednu stranu odpor kvůli hygienickým návykům, na stranu druhou také solidaritu vůči Věřiným malým dětem, se představí Lenka. Ta naštěstí své ratolesti myje i jim čistí zoubky, nestandardní je jen její věk. Trojnásobné mamince je čerstvě 21 let, přičemž nejstaršímu synovi je 5.

Lenka s rozením dětí začala velmi brzy, prvního syna Filipa si pořídila už v 15 letech. K Filipovi pak přibyla ještě dcera Lily, té jsou dva roky, a čerstvě Laura, která se narodila nedávno. Jednadvacetiletá Lenka a její čtyřiadvacetiletý partner Jiří toho tak ve svém mladém věku stihli mnohem víc než většina jejich vrstevníků.

Na druhé straně se představí rodina třiačtyřicetileté Lenky, jejího šestačtyřicetiletého manžela Petra a devatenáctileté dcery Andrey, kteří žijí na farmě a starají se o desítky kusů zvířat včetně krav, koz a koní, což bude pro mladší Lenku, která s rodinou žije na bytovce, samozřejmě bez zvířat, šok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám