Hlavní obsah
Článek

Hvězda Realu Madrid a nejlepší fotbalista planety Cristiano Ronaldo (39) si po dlouhé fotbalové sezoně konečně užívá zaslouženého volna. Kdo by snad čekal, že si bude v nějakém exotickém hnízdečku lásky užívat zamilované chvilky se svou novou přítelkyní, italskou modelkou Alessií Tedeschi, ten se hluboce mýlil.

Nekorunovaný král metrosexuálů si totiž vyrazil na luxusní jachtu v Saint Tropez s partičkou přátel, mezi kterými nebyla jediná krásná dívka. Fotbalista se rozhodl pořádně si užít divokou pánskou jízdu bez toho, aby se musel neustále ohlížet na nejrůznější ženské vrtochy.

I mezi kamarády na jachtě ale samozřejmě pořád dbá na svou pověst nejvíc sexy fotbalisty světa. V šortkách tak před lačnými fotografy několikrát vystavil své dokonale vypracované tělo, o které se doslova perou davy lačných nápadnic.

Že si Ronaldo chce od půvabných krasavic na chvilku odpočinout, svědčí i to, že mu záda mazal opalovacím krémem kamarád. Na svůdnou masáž od své italské kočičky si tak Ronaldo bude muset ještě chvilku počkat...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám