Hlavní obsah
Článek

Moderátorku Lejlu Abbasovou (44) jsme v poslední době na veřejnosti vídali poskrovnu. Jednak se věnovala synovi Davidovi a také si nově k moderování přidala i další aktivitu.

„Před půl rokem jsem se dala na sociální projekt, který se jmenuje koordinátor rodinných konferencí,” prozradila nám Lejla na profesním setkání magazínu Best of a dále se rozpovídala o tom, co přesně termín rodinná konference znamená: „Vlastně se jedná o setkání rodiny, příbuzných, přátel nebo třeba učitelů, prostě lidí, kteří znají rodinu, jíž hrozí odebrání dětí, a toto téma se řeší,” řekla Lejla, která prošla školením a za sebou má dvě takové konference.

Abbasová od září stihla zprostředkovat setkání a pomoct tak dvěma rodinám. Je pravda, že se jako známá osobnost potýká při styku s rodinami s rozpaky. „Musím se přiznat, že ta první konference začala velmi vesele. Snažila jsem se dovolat mamince, ale ta mi nebrala telefon, tak jsem jí poslala esemesku. Ona mi o dvě hodiny zoufale odepsala, že se bojí, že je to skrytá kamera,” rozesmála se čokoládová kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám