Hlavní obsah
Článek

Z Michala Davida (63) je už nějaký ten pátek jakýsi „dědulotáta“, svému vnukovi Sebastianovi kvůli studiím dcery v Americe dělá svědomitě rodiče. A na páté narozeniny mu nechal od kamarádky připravit dort, z kterého měl prcek strašnou radost.

Michal se už pár let kamarádí s malířkou, kamenosochařkou a nově také cake designérkou („tvořičkou“ kreativních dortů) Adélou Taş, která patří k nejkrásnějším českým umělkyním.

„Michal David mi pravidelně přispívá na mé charitativní projekty. A protože si Séba přál k narozkám Spidermana, udělala jsem ho na Míšovu žádost ráda a s láskou. Reakce na dort byla nádherná, dostala jsem od Séby sladkou pusinku. Je to neuvěřitelně krásný a hlavně strašně milý kluk. Je vidět, že ho dědeček s babičkou vychovávají perfektně, šíří kolem strašně dobrou energii,“ říká Adéla, jejíž dorty jsou pro děti skvělé, nezdravých surovin se totiž straní.

Adéla delší dobu spolupracuje s nadačním fondem Pro radostný život, který podporuje tělesně a jinak hendikepované děti. A pro ně 24. června pořádají na golfovém hřišti Kotlina v Terezíně akci, na níž se bude pomáhat nejen dětem, ale Adéla tu předvede také své sladké umění nebo své obrazy, navíc dojde k módní přehlídce, tanečním a pěveckým vystoupením, otevřeno bude také několik kreativních dílen. Účast přislíbilo už mnoho známých osobností v čele s Jiřím Krampolem.

Reklama

Další články

Načítám