Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dnes už třináctiletá účastnice Česko Slovensko má Talent Diana Kalashová (21), která v roce 2011 v soutěži oslnila Lucii Bílou, je sama ještě dítě (byť to někdy ani není poznat), a tak není divu, že co se týče charity, pomáhá především capartům. Podívejte se na dojemný videoklip k songu Svět má děti rád, v němž šíří myšlenky lásky všem dětem na celé zeměkouli.

„Je třeba, aby si lidé uvědomili, jak je důležité děti milovat a dávat jim svou lásku i srdce. Všechny děti jsou úžasné a nezáleží na tom, zda se jedná jen o ty naše děti. Videoklip byl vytvořen na pomoc zdravým dětem, nemocným, opuštěným, jednoduše všem dětem na celém světě, jakékoliv národnosti a vyznání. Jsou to křehké bytosti a za lásku, péči a přízeň jsou nesmírně vděčné, a to je zapotřebí si stále uvědomovat,“ říkají autoři klipu z občanské společnosti Život dětem.

Diana je nejen tváří nadace, ale sama coby dorůstající děcko prý nejlíp dokáže předávat krásné poselství lásky k drobotině. „Je obklopená láskou rodičů, kteří ji podporují v jejich snech, a ona sama si moc přeje, aby i jiné děti měly tak obrovské množství lásky od svých rodičů a okolí jako ona,“ tvrdí sdružení.

Autorem hudby je Pavel Vaculík, textu se ujala šéfová nadace Anna Strnadová. Té se podařilo za patnáct let působení (patří k němu i známý Srdíčkový den) pomoci dětem částkou ve výši 154 miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám