Hlavní obsah
Článek

Aspirující modelce jménem Sistine, kterou si její slavný otec Sylvester Stallone pořídil ve dvaapadesáti se svou třetí manželkou Jennifer Flavin, je sladkých šestnáct let. Má tak pomalu nejvyšší čas vrhnout se po hlavě do světa módy, pokud v něm opravdu chce něčeho dosáhnout. Podporu má i ve své rodině.

„S mojí dcerou Sistine, která se chce stát modelkou. Věřím, že to dokážeš,“ napsal pyšný Stallone k jejich společné fotografii na Instagram. Útlá hnědovláska na ní stojí se sčesanými vlasy do drdolu, s kouřovým líčením a ve zlatých šatech, připomínajících rytířské brnění. Snímek přitom evokuje dojem, že je pořízený během nějakého focení.

Pro radu si Sistine kdykoli může přijít k mamince, která se v modelingu pohybovala řadu let. „Ona je můj rádce. Řekne mi o mých dobrých i špatných stránkách, jak se pohybovat po mole, jak vypadat jako někdo jiný v každém outfitu,“ uznala dívka v rozhovoru pro magazín Teen  Vogue.

Půvabná teenagerka má však jasno, že nebude následovat kroky svého otce a herečku z ní prý nikdo neudělá. „Jsem strašná herečka! Nesnáším vidět se mluvit před kamerou, vypadám směšně,“ řekla letos sebekriticky.

Reklama

Další články

Načítám