Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Decastelo (45) moderovala akci, která podle všeho absolutně popírala její vyznávané životní stereotypy. Moderátorka se totiž ocitla na finále soutěže Miss Aerobik, která se konala hned v několika kategoriích.

O titul Miss se utkaly jak juniorky a kadetky, tak v kategorii Missis i dámy, které se věkově blíží k Evě Decastelo (45), jež chvílemi vypadala, že jen z pohledu na vysportovaná děvčata v pohybu dostane kopřivku.

„Jsem absolutní lenoch! Přiznám se, že už vůbec necvičím. Nevím, co tady vlastně dělám, protože já jsem ráda, že zvládnu dýchat a jít z místa na místo. Co tady provádí tyhle kočičky, to je mimo mé chápání,“ nechala se Eva slyšet během finále. Dokonce i v porotě zasedly celebrity pohybově nadanější.

„Jsem ve fitku pětkrát do týdne a opravdu tam nechodím kvůli solárku,“ prozradila například porotkyně Dominika Mesarošová (38) a nutno dodat, že výsledky jejího snažení se jí upřít nedají. Její kolegyně z poroty Anife Vyskočilová (50) má zase portfolio bohaté díky břišním tancům. Eva Decastelo má tak o motivaci před nadcházející plavkovou sezonou opravdu postaráno.

Reklama

Další články

Načítám