Hlavní obsah
Článek

Je s podivem, kolik lidí se okolo nás cítí stále unaveně, nemocně, neustále je něco bolí a co hůře, většinou mají náladu pod psa. Na otázku: „Jsi v pohodě?“ dostáváme odpověď typu: „Kdybys tak věděla, co se mi teď všechno stalo.“ Odpověď je však mnohdy daleko prostší. Snazší jsou však výmluvy a většina lidí svůj stav dlouhodobě neřeší. Bohužel.

Pokud se o své tělo nestaráte komplexně, nemáte šanci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Špatná játra = špatná nálada. Paraziti všeho druhu = žádná energie, žádná regenerace, únava celého těla. Pokud chcete být vitální po celý život, není to o tom, zajít si párkrát do fitcentra či si dát sem tam rybu. Již v minulosti lidé věděli, že jakákoliv detoxikace bez odčervení ztrácí smysl. V moderní době jako bychom na to zapomněli. Jak chcete detoxikovat játra, když vám tam cizopasí larvy škrkavky psí? Pokud si klepete na čelo, že se vás tento problém netýká, škaredě se pletete. Ať už chcete, nebo ne, v ČR máme 6 milionů domácích mazlíčků. Mazlení se s miláčkem je nádherné a v ten moment na své zdraví myslí málokdo. I na to, s kým se mazlíte potom. Většina parazitů je přenosných.

Někteří lidé nemají hygienické návyky. Co s tím?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nikdy nemůžete vědět, jak je na tom s hygienou člověk, který vám podává ruku. Nevíte, kdo vám v jídelně dělal jídlo nebo kdo spal v pensionu před vámi. Na oko čisté, ale neumyté ruce, nedostatečně opraná zelenina, hlína za nehty jsou velmi často zdrojem larev běžných nežádoucích parazitů. Nejčastější příčinou jsou však naši mazlíčci. I přes to, že je odčervujeme 4x ročně, diagnostikují lékaři ročně tisíce případů nakažení člověka jejich parazity. Některé larvy přežívají v prostoru až 3 roky. V koberci, na pohovce, v oblečení, v pensionu. „Normální člověk nemá ani ponětí o tom, kde se nakazil a jak dlouho už v sobě nežádoucí parazity pěstuje,“ uvádí nezávislý server antiparazitikum.cz.

Odhalení trvá roky, uvádí lékař. Přenašečem můžete být i vy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste opakovaně unavení a neřešíte to? Přemnožené nežádoucí organismy nemusí způsobovat bolest, ale přesto dlouhodobě snižují celkovou vitalitu organismu. Můžeme mít špatnou imunitu, trpět alergiemi, bolestmi zad, kloubů a dalšími neduhy, a přesto to neřešíme. „Bohužel, paraziti mají výjimečnou schopnost maskování. Nákaza probíhá většinou měsíce až léta. Příznaky se dají velmi lehce zaměnit za příznaky všech běžných nemocí,“ uvádí MUDR. Tomáš Čáran. Nepřicházejte dále zbytečně o svou životní energii a užijte si léto s velkou dávkou nové energie. V mnoha případech stačí pouze snížit množství parazitů a tělo si dokáže od řady neduhů pomoci až zázračně samo. Má na to konečně dost energie.

Maximalizujte svoji obranyschopnost a získejte Wurm-Ex za jedinečnou cenu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Wurm-Ex je v ČR jediný volně dostupný a velmi účinný přípravek na odčervení našeho organismu. Šetrný ke střevní mikroflóře a nekompromisní vůči cizím organismům v lidském těle. „Nastartování nejen těch vrcholových výkonů se neobejde bez komplexní detoxikace organismu. To je prostě základ,“ uvádějí svorně naši reprezentanti Jiřina Ptáčníková a Jan Kudlička. Pouze 2 tobolky denně 10 dnů. Pozor na nežádoucí úbytek váhy, varuje antiparazitikum.cz. Nepřekračujte denní dávkování! Žádejte ve své lékárně, nebo při zadání kódu WX4PETS se vám na wurm-ex.cz v rámci klinických testů mimořádně odečte 100 Kč z každé objednávky. Do 8. 6. ke každé objednávce vzorek ultraboosteru TRF k testování zdarma.

Další články

Načítám