Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všechny modelky jednou dostanou chuť vyzkoušet si nové řemeslo. Nejčastěji krásky pošilhávají po profesi herečky či moderátorky. Přehodit kariérní výhybku se úspěšně povedlo například Dianě Kobzanové, Ivě Kubelkové či Gábině Kratochvílové. O to stejné se pokouší i Aneta Vignerová (36).

Ta si odbyla svou premiéru během setkání magazínu Best of. „Dneska premiéra, uvidím, jak obstojím. Jsem nervózní, ale to k tomu asi patří,” říká poslední korunovaná Miss České republiky, která měla štěstí, že jí během moderování večírku v hotelu Savoy dělal sparring partnera hlasový virtuos Jan Přeučil.

„Jsem tady od toho, abych si zkusila, jestli bych to vůbec zvládla. Mám to ve složkách a mám tady pana Přeučila, který mi bude pomáhat. Přece jenom to nebude tak složité,” říká nejkrásnější Češka roku 2009.

Až na to, že Aneta na improvizovaném jeviště místo ředitelky Unicef pro Českou republiku Pavlu Gomba vyzvala Pavla Gombu, tak vše zvládla ze složek přelouskat poměrně zdařile.

Má na to Aneta?
To je nápad, vždyť má příšerný projev!
67 %
Zkusit se má všechno
20,6 %
Její vyjadřování se mi líbí a fandím jí
12,4 %
Celkem hlasovalo 3032 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám