Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z důvodu zdravotních komplikací musela Romana Pavelková (40) přestat cvičit power jógu, běhat a provozovat běžné cvičení. Modelka, misska a majitelka produkční agentury je již v sedmém měsíci těhotenství, ale až nyní se přiznala, že má zdravotní komplikace, kvůli kterým se musela vzdát sportu.

"Díky bohu, miminko není v ohrožení. Z důvodu zkracování děložního čípku jsem musela vynechat veškerý pohyb a začít se šetřit. Kdybych nedbala rad lékaře a stav se zhoršoval, musela bych pouze ležet, anebo ještě hůř by hrozil předčasný porod," prozradila Pavelková.

Přeci jen devět kilo nahoře Romana pociťuje, a to zejména v souvislosti s bolestmi zad. Začala proto pravidelně cvičit pod dohledem odborníka, protože by nerada miminku ublížila nějakými neodbornými cviky.

Pravidelně nyní navštěvuje fitness centrum v pražské Hostivaři, kde pod taktovkou trenéra, který je mimo jiné právě i specialistou na cvičení v těhotenství, rehabilituje. Tímto způsobem si prý udržuje svoji fyzickou kondici v těhotenství a připravuje se na zátěž při porodu i na dobu po něm.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám