Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) v posledních týdnech doslova zářila štěstím. Aby taky ne! Se svou láskou, hokejistou Tomášem Hornou, čeká své první dítě. Super.cz dokonce prozradila, že úspěšně překonala nevolnosti, které ji v počátcích jiného stavu trápily. Její rozloučení s publikem ovšem nedopadlo úplně podle představ.

Poslední představení muzikálu Marie Antoinetta - královna Francie před plánovanou mateřskou dovolenou měla Monika odzpívat dnes v Bratislavě. Osud tomu chtěl zřejmě jinak.

„Včera mi před vystoupením na zvukové zkoušce na hlavu spadla ohromná kovová tyč, která měla držet střechu jeviště. Myslela jsem, že to bude dobrý, ale večer se můj stav zhoršil a doktoři mi dnešní cestu i představení zakázali,“ svěřila se na své sociální síti zpěvačka, která je dnes zjevně mnohem zodpovědnější.

„Dřív bych možná zákaz ignorovala a jela hrát. Nyní už ale nenesu odpovědnost jen za sebe,“ dodala Monika, která po včerejším úrazu musela zůstat v posteli.

"Po dřívějších problémech s krční páteří Monice v tomto stavu lékaři přikázali klid na lůžku," sdělila Super.cz jedním dechem zpěvaččina manažerka Kateřina Zittová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám