Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentka Kapky naděje Vendula Svobodová (52) si po smrti svého manžela Karla Svobody pořídila dům nedaleko Prahy v Říčanech. Nyní tam šťastně žije po boku přítele Pepy a syna Jakuba

Interiér, který připomíná italský venkov, vypadá naprosto dokonale. Vendula nám prozradila, že si jej z velké části navrhla sama. „Měla jsem nějaké věci, které se mnou šly životem, nějaké jsem nakoupila. Vždycky jsem si takový interiér představovala," řekla Super.cz Vendula

"Měla jsem paní Kateřinu, se kterou jsme vybíraly třeba barvy stěn. Když jsme dělaly hrubou stavbu, tak jsme řešily, jak se budou otvírat okna, kde budou zásuvky. Různě jsme se s designem mazlily," upřesnila Vendula

"Říkala jsem si, že mám jedinečnou šanci, když to tvořím pro svoji rodinu, mít pocit, že na mě dýchá něco, co jsem udělala já," vysvětluje prezidentka Kapky naděje.

Jediné, co nás překvapilo, byla papírová bedna na jídelním stole, na které leželo asi sedm mobilních telefonů s totálně rozbitým displejem. „Jsou to nefunkční mobily určené pro ekologickou recyklaci. Na benzínových pumpách po celé republice je stejná bedna, kam kdokoli může hodit nefunkční telefon. Výtěžek poputuje naší nadaci," vysvětluje Vendula.

Ruku k dílu přidal i přítel Pepa, který postavil nové garážové stání. Z původní garáže si totiž nechali udělat posilovnu. „Pepa to postavil za dva víkendy. Koupil na pile dřevo, přivezl si ho a postavil ho. Kuba mu pomáhal držet vodováhu," říká pyšně Vendula.

„Nyní by prý chtěl ještě postavit zahradní domek na grilování. Tak jsem zvědavá, jestli to do konce sezóny zvládne," dodala Svobodová, která má nyní plné ruce práce s benefičním koncertem Znovuzrození, který bude v přímém přenosu 17. června vysílat televize Prima.

Reklama

Další články

Načítám