Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U zpěvačky Marty Jandové (50) nastala velká změna v rodině. Stejně jako v řadě moderních párů odešel kvůli dceři Marušce z práce její manžel Mirek Verner. Známý porodník si výrazně zkrátil úvazek v porodnici v pražském Podolí, aby se mohl naplno věnovat dceři.

"Užívá si Marušky. Je hrozně rád, že na ni má čas. Dcera k němu má najednou úplně jiný vztah, než měla předtím. Teď už nevolá jen maminko, ale mami, tati," řekla Super.cz Jandová. "A dokonce, když jsem byla pár dní od rána do večera kvůli Eurovizi ve Vídni, tak mi nechtěla dát pusu. Preferovala jeho," upřesnila zpěvačka.

Vysvětlila také důvod, proč chtějí být oba s dcerou, co nejvíce je to možné. "Pro nás oba je rodinný život hrozně důležitý. Oba jsme přišli o maminku hrozně brzy, víme, jaké je vyrůstat s jedním rodičem, který byl, u nás v obou případech, kvůli kariéře v tahu. Mě vychovávala maminka, dokud neumřela, a jeho částečně babička. Víme, jak to je důležité, a proto chceme Marušce dát všechno. Proto kromě Eurovize vlastně skoro nepracuju," dodala Jandová.

Reklama

Další články

Načítám