Hlavní obsah
Článek

Hvězda akčního žánru Dwayne Johnson má ve svém archívu opravdu kuriózní kousky. Jeho retro snímek odkazuje na časy, kdy byla v kurzu móda, jaká dnes vzbuzuje jen smích.

Třiačtyřicetiletý herec s přezdívkou The Rock zveřejnil fotku, na níž chtěl nejspíš kdysi demonstrovat, že je velký frajer. V roláku nacpaném do džínových kalhot, který ozdobil masivním stříbrným řetízkem a navrch přidal koženou ledvinku, ovšem z dnešního pohledu moc parády nenadělal.

Dwayna ale omlouvá fakt, že se takhle vymódil v době, kdy ještě nepatřil mezi hollywoodské celebrity. Jeho kariéru odstartovala vedlejší role v trháku Mumie se vrací z roku 2001, po němž se dočkal samostatného volného pokračování Král Škorpión. Po akčních filmech Vítejte v džungli a Kráčející skála se o něm už mluvilo jako o nástupci Arnolda Schwarzeneggera (76).

Herec, který na plátně spíše než mimiku předvádí svou muskulaturu, je momentálně v kinech k vidění v katastrofickém filmu San Andreas, v němž jako pilot helikoptéry během ničivého zemětřesení pátrá společně s bývalou manželkou po jejich dceři. Dwayne Johnson už moc dobře ví, co od něj diváci očekávají. Držet se zavedených hollywoodských klišé je pro něj stejně výhodné jako ukazovat svaly.

Reklama

Další články

Načítám