Hlavní obsah
Článek

Na fotografiích není zralý muž se zálibou v převlékání do ženských šatů, ale jednatřicetiletá Britka, která ze sebe z nepochopitelného důvodu udělala monstrum. Dá se vůbec pět miliónů utratit horším způsobem?

Na počátku příběhu s nepěkným koncem byla karikatura, již si Krystina Butel (31) nechala před 15 lety nakreslit během dovolené na Ibize. Výsledný obrázek se jí tak zalíbil, že se rozhodla převtělit do své stylizované podoby.

Nesoudná žena se tak stala pravidelnou návštěvnicí plastických klinik, kde si nechala pětkrát zvětšit ňadra, přifouknout rty a napíchat botox do svého oteklého obličeje. S výsledkem ovšem nebyla spokojená a následoval permanentní make-up, který ji měl k její karikatuře ještě více přiblížit.

Ani po něm ovšem Krystina nebyla s úpravami hotová a vyrazila do Los Angeles dovést svou přeměnu k dokonalosti. V rámci televizní reality show Botched tak došlo na bělení zubů, prodloužení vlasů a tetování ve tvaru srdíček, jímž ozdobila své bradavky. Rozvalitá Britka navíc vyfasovala korzet, který jí výrazně zúžil pas. Původně toužila i po implantátech, jimiž by zvětšila své už tak mohutné pozadí, ale nakonec usoudila, že zkrášlování už bylo dost.

Reklama

Další články

Načítám