Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a moderátor Josef Carda (59), jenž je neodmyslitelně spjat s baviči Richardem Genzerem (57) a Michalem Suchánkem (58), kteří si z něj neustále utahovali otázkou ‚Sporťáku, už máš chlapa?‘ se pochlubil svou rodinkou.

S manželkou Radkou a synem Adamem vyrazil na premiéru divadelní hry Smolíkovi a jejich podivuhodné dobrodružství, kterou uvedlo pražské divadlo Studio DVA.

Zatímco s manželkou Radkou, s níž je už téměř jednačtyřicet let, ho ve společnosti vídáme často, s Adamem, jemuž táhne na třicítku, tak často do divadla nechodí. Spokojená rodina z představení rozhodně nebyla zklamaná.

„U mě naprostá spokojenost. Kdyby mi nabídli roli taťky Smolíka, určitě bych ji bral. Jsem sice trošku jiné tělesné konstituce než Bob Klepl a museli by mě vycpat mnohem víc než jeho a víc bych si tedy v kostýmu i máknul, ale určitě bych neváhal. Prostě je to příjemné představení, které zaujalo i syna. On velice dobře zná seriál a tahle divadelní komedie, jak mi řekl, byla minimálně stejně dobrá,“ prozradil Carda.

Reklama

Další články

Načítám