Hlavní obsah
Článek

Kanadská zpěvačka Sarah Blackwood se ve středu během své cesty ze San Francisca do Vancouveru dostala do pěkně svízelné situace, o niž se podělila s fanoušky na sociálních sítích. Její dvouletý syn byl totiž hlučný a zpěvačce se nedařilo jej utišit. Palubní personál ji tak ještě před vzletem požádal, aby spolu s ním opustila letadlo.

„Aerolinky mě prostě vyhodily, protože můj syn brečel opravdu nahlas,“ přiznala samotná zpěvačka ze skupiny Wall off the Earth. Piloti na konci vzletové dráhy letadlo otočili a personál pak zpěvačku, která je údajně v sedmém měsíci těhotenství, i s hlučným dítkem vyhostil.

„Všichni jsme byli šokovaní přehnaným počínáním a neprofesionalitou člena posádky,“ nechal se slyšet jeden ze spolucestujících, kterému možná víc než samotné vyhoštění dvojice vadilo následné čekání 75 minut kvůli probírání zavazadlového prostoru a vydání jejich kufrů.

Zcela opačný postoj pochopitelně zaujala společnost SkyWest Airlines, která si za ‚obtížným, ale správným rozhodnutím‘ svých zaměstnanců stojí. „I přes mnoho žádostí, aby se dítě posadilo, jak vyžadují mezinárodní předpisy o bezpečnosti cestujících, opakovaně stálo v uličce,“ vysvětlují aerolinky, které zpěvačce zařídily pozdější let, ale na cestách strávila místo pěti hodin deset. Incident vyvolal bouřlivou debatu a rozdělil veřejnost na dva tábory.

Reklama

Další články

Načítám