Hlavní obsah
Článek

Jak už jsme informovali, kolem Ivany Gottové (48) je v poslední době mimořádně rušno. Nejdříve oznámila konec ve VIP zprávách, pak nečekaně ukončila angažmá v muzikálu Přízrak Londýna. Kolegové z toho byli na mrtvici a jejímu argumentu, že musela skončit kvůli problémům s páteří, moc lidí neuvěřilo. Producentka muzikálu Přízrak Londýna si po zkušenosti s Ivanou nebere servítky. „Je náladová a dělá Karlu Gottovi ostudu!“

Emu Krahulíkovou naštvalo, že se o výpovědi Gottové dozvěděla z telefonátu. Nejdříve jí prý Ivana oznámila, že za sebe v divadle určila náhradu (což je prý v téhle branži donebevolající drzost), pak hrozila právníky a nakonec ukázala potvrzení od lékaře, že je vlastně nemocná. Není divu, že producentka tomuto důvodu moc nevěří.

„Když jde do divadla, musí chápat, že jsou nějaké povinnosti. A její chování musí mít nějakou úroveň. Právě proto, že je manželkou Mistra, měla by ji mít dvojnásobnou, musí ho přece reprezentovat. Jejímu chování scházela nějaká štábní kultura. Musí si uvědomit, že jako manželka Karla Gotta (†80) musí umět vystupovat, a nemůže se chovat podle toho, jakou ten den má zrovna náladu. Takové lidi nemám ráda. Takhle to opravdu nejde,“ říká bez obalu Krahulíková, která prý rozhodně Ivanu v divadle násilím držet nechtěla, vadí jí však, že se nedozvěděla vše v mezích slušnosti a na rovinu.

„Předtím jsem si říkala: Proč by manželka Karla Gotta nemohla hrát divadlo, když má pro to vlohy? V té roli byla uvěřitelná. Fakt je šikovná. Dobře se hýbala, ve všem byla dobrá. Měla jsem radost, že to klaplo, takže mě to o to víc teď mrzí. Ani Ivana Gottová se mnou ale nebude mluvit tak, jak se mnou hovořila. Teď samozřejmě tuším, že kdybych najednou chtěla udělat koncert Karla Gotta, mám smůlu. To mě mrzí, mám ho strašně ráda. Uznává ho celý národ, je obrovskou ikonou. O to víc mě trápí, co jsem s jeho ženou zažila,“ dodala producentka Přízraku Londýna.

Dělá podle vás Ivana Karlu Gottovi ostudu?
Rozhodně ano!
88,3 %
Zas až tak strašné to s ní není
11,7 %
Celkem hlasovalo 62086 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám