Hlavní obsah
Článek

Má za sebou coby producentka sedm muzikálů, ale ještě nikdy se jí prý nestalo, aby s ní některý z umělců zametal jako Ivana Gottová (48)! Ema Krahulíková, která má na triku Přízrak Londýna, v němž manželka Karla Gotta (†80) hrála věčně navátou prostitutku, Super.cz prozradila detaily z ukončení angažmá Ivany v divadle. Ta skončila nečekaně, kolegy přivedla do problémů, a nyní se podle názoru mnohých chabě vymlouvá na podlomené zdraví.

„Jsem z toho špatná, že to dospělo až do tohohle stavu. Kdyby nám Ivana prostě oznámila, že už hrát nechce, respektovali bychom to. Ta komedie okolo byla zbytečná. Jsem ženská, fandila jsem jí, takže kdyby mi u kafe řekla na rovinu, že si potřebuje odpočinout, pochopila bych to a našla bych si alternaci. Když mi ale každou chvíli říkala něco jiného, tak jsem nevěděla, na čem jsem,“ říká Krahulíková.

„Nenechám se sebou nikoho zametat, ani Ivanu Gottovou. Jak si vůbec mohla dovolit oznámit mi, že určila, že za ni bude hrát někdo jiný? Pak přišla s nemocí, mluvila také o právnících. Bojovala jsem za ni, upřímně ani netušíte, kolik lidí nám oznámilo, že jestli v muzikálu bude hrát ona, tak do divadla nepřijdou. Opravdu jsme si na ní nedělali jméno, spíš naopak, ale ráda dávám šanci lidem, aby si splnili své sny. Byla výborná, opravdu jí to šlo. Asi jí někdo radí strašné blbosti, jinak její jednání nechápu,“ zlobí se producentka.

„Řekla jsem jí do očí, že se chová jako rozmazlená holka. Tak na mě působí. Říct, že není profesionálka, která neumí do ničeho vstoupit a profesionálně z toho vystoupit, je daleko horší, než říct, že je rozmazlená,“ dodala.

Věříte producentce, že Ivana je rozmazlená?
Má pravdu!
96,8 %
Ne, ta paní je na Gottovou zlá
3,2 %
Celkem hlasovalo 52760 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám