Hlavní obsah
Článek

Jste nejenom krásná, ale také něco zajímavého umíte? Tak tohle je příležitost právě pro vás. Pokud jste dívka ve věku od osmnácti do dvaceti osmi let, máte jedinečnou šanci stát se Supermiss 2011. Své štěstí loni vyzkoušela i bývalá milenka Leoše Mareše Gabriela Dvořáková (35), která je nyní spokojenější, než když chodila se slavným moderátorem. Přestože v soutěži skončila až třetí, získala si srdce milionářského synka Jakuba Maliny.

„Jako každá soutěž krásy, i tahle byla jednou z mých cest životem. V určitých věcech mě poznamenala, něco mi dala, ale zároveň i vzala. Dala mi hlavně zkušenost, kterou si beru do života,“ svěřila se Super.cz Dvořáková.

Pokud se přece jen neumístíte, nezoufejte. Ze soutěže si odnesete minimálně zkušenost k nezaplacení. Supermiss 2011 se totiž zúčastní takové celebrity jako zpěváci Helena Zeťová, Lucie Vondráčková, Gabriela Partyšová, Petr Kolář, Eva Decastelo, Michaela Dolinová, Michaela Ochotská, Ivana Jirešová, Veronika Nová, Lenka Zahradnická, Lucie Hadašová, Inna Puhajková a další.

Přesvědčíte-li, že právě vy jste tou pravou, stejně jako Supermiss 2010 Kateřina Šidlová, získáte Audi A1. O tom, kdo se stane příští Supermiss se rozhodne 20. listopadu v hotelu Hilton Prague.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám