Hlavní obsah
Článek

Příliš malé? Nebo naopak moc velké? Ať už mají vaše vnady jakoukoliv velikost, musíte je v plavkách umět správně prodat. A když ke správnému střihu plavek zvolíte trendy motiv, úspěch máte zaručen.

Ženám na míru: Konečně plavky pro opravdu každou postavu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Být v plavkách sexy a cítit se sebevědomě – to je umění, které spočívá ve zdůraznění předností a zakrytí nedostatků. Každá ženská postava je jiná. A aby se opravdu každá žena mohla v plavkách cítit neodolatelně, najdete na Astratex.cz nespočet různých střihů plavek. Od svůdných bikin po stahovací tankiny! Dnes jsme pro vás vybrali tři trendy kousky – podívejte se.

Dekolt v centru dění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepyšníte se extra plným dekoltem? Pak si tyto originální plavky značky Etna zaručeně zamilujete. Horní díl střihu bardot má pevně vyztužené košíčky s vyjímatelnými Push-Up vycpávkami, díky kterým budou vaše ňadra neodolatelná. A aby dekolt náhodou nezůstal bez povšimnutí, kontrastní zdobení ve formě květin přitáhne pozornost a opticky přidá pár centimetrů!

Neonový etno vzor: Letní hit č. 1

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nic vás nerozzáří tolik jako neonové barvy. A ve spojení s letním etno vzorem máte módní úspěch zaručen. Vyztužené košíčky v praktickém střihu do tvaru T se postarají o bezchybný tvar vašich prsou i celodenní pohodlí. Jemná pórovitá pěna, ze které jsou košíčky vyrobeny, velmi rychle schne. Spodní díl vás zase potěší klasickým lichotivým střihem s mírně zvýšeným pasem. Co plavkám Patsy říkáte?

Safari: Ukažte svou divokou stránku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zvířecí vzory k létu neodmyslitelně patří, ale často vyžadují dostatek odvahy. Plavky Safari nejsou díky černobílé kombinaci tak křiklavé, ale přesto jsou vysoce módní. Plavková podprsenka svým střihem zkrotí i opravdu velká prsa a hravě je udrží na svém místě celý den. A navíc jim dá perfektně zakulacený tvar. Ladící kalhotky pořídíte hned ve dvou různých variantách – klasické nebo se zvýšeným pasem.

Královna pláže nechodí v ručníku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete u vody opravdu zazářit, ušmudlaný ručník nechte doma. Ke stánku pro zmrzlinu vyrazte buď rovnou ve svých nových sexy plavkách, anebo přes ně oblékněte luxusní plážové šaty. Ažurový ornamentální vzor se postará o maximální vzdušnost i neotřelý efekt. Šaty zakryjí, co je třeba, a přesto dráždí prosvítající kůží. Budete v nich naprosto neodolatelná!

Další články

Načítám