Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejdřív práskla dveřmi ve VIP zprávách, teď šokovala svou nespolehlivostí v divadle! Ivana Gottová (48) oznámila, že ze dne na den končí coby opilecká prostitutka v muzikálu Přízrak Londýna a tvůrcům tak zamotala hlavu. Problémem je v souboru už těhotenství její kolegyně Moniky Absolonové (47), teď ještě aby řešili svérázné chování Ivany, která prý ztratila smysl pro zodpovědnost, když nechala ansámbl neznámo proč na holičkách.

Režisér dílka Lumír Olšovský, který za neherečku a nezpěvačku Ivanu Gottovou bojoval od samotného počátku proti všem, kteří z jejího angažování měli obavu, zažil velké zklamání. Po první vlně emocí ale ženu, jejíž povoláním je tak znovu „jen“ být manželkou Karla Gotta (†80), začal litovat.

„Myslím si, že pro Ivanu je to strašná škoda, fakt jí to šlo, mohla být na účinkování v tomhle muzikálu pyšná. Vůbec nevím, co se stalo, mně se zatím neozvala, ale chápu, že to měla potřebu řešit hlavně s produkcí. Předpokládám, že až opadne aktuální šok, že si o tom budeme povídat. Volat jí ale nebudu, nemyslím, že se to hodí. Uvidíme, třeba se Ivana sama ozve,“ krčí rameny „rejža“, který osobně mnohokrát coby herec zažil, že musel na jeviště i s horečkami čtyřicítkami či při rodinných trablech, proto prý doufá, že Gottovou či její rodinu nepostihl žádný vážný problém, kvůli kterému by za sebou takhle pálila mosty.

„Pro mě je teď nejpodstatnější sehnat alternaci. Tou byla Vanda Károlyi, jenže ta alternuje i Moniku Absolonovou, která z pochopitelných důvodů už nebude hrát, nemůžeme s ní dál už mlátit o zem, a Vanda ty dvě role sama nezvládne. V sobotu tedy Monika ještě vystoupí, ale musím vyřešit, co v dalších dnech,“ prozradil Super.cz Olšovský.

Roli Gottové podle našich informací převezme Adriana Bajtková, která si už prošla celým procesem zkoušení muzikálu a bude to pro ni tedy snazší. Nikdo mimo soubor by prý nyní neměl šanci roli nastudovat.

Ivana Gottová je podle vás skvělá
Matka
4,1 %
Manželka Karla Gotta
6,8 %
V roli prostitutky
1,1 %
Moderátorka
0,7 %
Ošetřovatelka
0,7 %
Není skvělá v ničem
86,6 %
Celkem hlasovalo 36225 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám