Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Televizní sláva je velmi lákavá i pro jedince, kteří by raději vůbec neměli zveřejňovat své soukromí. Věra Blehová, která ve Výměně manželek šokovala celý národ tím, v jak nehostinných poměrech vychovává dvě děti, by o tom mohla vyprávět.

Věra se tehdy ještě pod svým rodným příjmením Rykrová přihlásila do Česko Slovenské Superstar, kde předvedla naprosto fenomenální výkon. Když předstoupila před porotu s písní Měls mě vůbec rád z repertoáru Ewy Farne, Pavol Habera její tristní 'žalozpěv' ukončil po necelých třech vteřinách. Věra tak předvedla jeden z nejkratších výkonů v celé historii domácích hudebních show.

Dnes dvojnásobné matce sebevědomí očividně nikdy nescházelo. V roce 2009 byla přesvědčena o svém talentu, nyní se domnívá, že v zahulené místnosti svým dětem poskytuje vhodné rodinné zázemí. Pokud by Věra chtěla svou hudební kariéru vzkřísit, příští pátek a sobotu může v Praze zavítat na casting do nového ročníku SuperStar. Po účasti ve skandální Výměně manželek se v davu uchazečů rozhodně neztratí.

Reklama

Další články

Načítám