Hlavní obsah
Článek

Bezesporu jde o hezouna, z kterého fanynky šílí. Že má ale krasobruslař Tomáš Verner mezi obdivovatelkami i čuňata, to už překvapuje. „Posílaly mi použité spodní prádlo,“ přiznal Super.cz sympaťák Tomáš.

Už v době aktivní kariéry měl ohromný fanklub, jeden třeba i v Japonsku. Jen málokdo z Čechů si vysloužil takovou pozornost jako právě Verner, jehož sympatická tvář přilákala tisíce dívek, které pak žily v představách, že třeba někdy bude jejich. Drtivá většina z nich sice nepřesáhla únosnou mez fandovství, našly se ale i výjimky.

„S fanynkami jsem si toho dost užil. Překvapilo mě například, když mi přišlo dámské spodní prádlo. Kdyby přišlo nepoužité, ani se nad tím nepozastavím, ale že použité bylo, to už mi přijde dost přes čáru. Jde o soudnost každého, jestli mu to přijde normální,“ kroutí hlavou Tomáš, jedním dechem ale důrazně přidává, že si opravdu svých fanynek váží a že většina mu přijde v pohodě.

I poté, co skončil se závoděním, vypadá Tomáš výborně. Mohou za to četné exhibice i účast v loňské hojně navštěvované ledové revue Jen počkej, zajíci!, v níž se tančí nejen na hudbu ze známého seriálu, ale i na známé české hity. Teď na podzim se vrací do pěti českých měst.

„Musel jsem upravit jídelníček, nemám takový energetický výdej jako dřív, netrénuji sedm hodin denně. Od přírody mám naštěstí záklopku. Tělo si řekne, že nepotřebuje, abych dál jedl. Když přiberu dvě kila, hrozně to pocítím v kolenou a na kotnících, a navíc si koleduju o zranění. Navíc třeba v Jen počkej, zajíci! máme kostýmy přesně na míru, a aby je přešívali kvůli tomu, že se zrovna nedržím na uzdě, to by asi nešlo,“ vysvětluje Verner.

Ten loni překvapil svým tělem právě z příprav ledové revue, jeho polonahé fotky obletěly republiku. „Bylo to zpestření, moc to ale nevnímám. Dlouhá léta se probírala moje sexualita, pak se řešily moje polonahé fotky nebo mě srovnávali s Daliborem Jandou. Mě to neovlivňuje, spíš to ovlivňuje mé blízké, což mě mrzí. Že by ale teď byl větší příliv zájmu o mě kvůli fotkám z lední show, že by mi chodily víc žádosti, abych šel s někým ven, to jsem si nevšiml,“ dodal s úsměvem na tiskovce v restauraci s příznačným názvem Továrna na iluze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám