Hlavní obsah
Článek

Americká modelka Jessica Burciaga během svého desetiletého působení v modelingu z nápadné podoby s Jennifer Lopez (54) těžila jen párkrát. Její parketou je spíš pózování pro pánské časopisy nebo občasné kampaně na plavky a spodní prádlo. Kromě tváře a vlasů má totiž se slavnou JLo i obdobnou siluetu. Velkou díru do světa zatím neudělala a dá se předpokládat, že ve svých dvaatřiceti už ani neudělá. Je možná na čase začít přemýšlet o kariéře profesionální dublérky, co říkáte?

Jessica chtěla být slavná už jako malá holka. Jako domnělá Jennifer Lopez by si přitom maximální pozornosti fotografů i fanoušků užila dosyta. V modelingových začátcích jí pomáhal jeden z jejích dvou bratrů, který začal po redakcích pánských časopisů rozesílat její amatérské fotografie.

Na focení do New Yorku ji zanedlouho pozvalo vedení magazínu Stuff. Výsledek byl natolik uspokojivý, že Jessica získala titul ‚Neighborhood Knockout‘ a kromě odměny pět tisíc dolarů i čtyři stránky svých fotek v magazínu.

Odtud vedla cesta přes Maxim až do Playboye. V únoru 2009 byla dokonce Playmate měsíce a rovněž pracovala jako blackjack zajíček v kasinu Playboy Club v Las Vegas.

V roce 2011 'proslula' aférkou s basketbalovou hvězdou Kobem Bryantem. Dokonce se o ní hovořilo jako o příčině rozpadu jeho manželství. Koncem roku podala jeho žena Vanessa žádost o rozvod, ale nakonec se ji rozhodla stáhnout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám