Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Sedláčková (54) byla dlouhá léta spíše boubelka. Před dvěma lety radikálně přehodnotila svůj život, shodila snad dvacet kilo, a nafotila hodně sexy fotky. Skvělou postavu si od té doby udržuje stále a nemá nejmenší problém o sobě mluvit otevřeně.

„Umím být šeredná i krásná. Nedržím drastické diety, jen nejím pečivo, to je jediné. Nejsem ani hubená ani tlustá, ani mladá ani stará. Někdy si říkám, že to strašně uteklo, ale, jak je vidno, je přede mnou mnoho výzev, jen se strefit,“ prozradila svůj obyčejný recept Super.cz Sedláčková.

Ta teď s kolegyní, zpěvačkou Dášou Zázvůrkovou, znovu přivedla na jeviště slavné francouzské monodrama Lidský hlas mapující poslední rozhovor ženy s milovaným mužem. Režie se ujal Boris Hybner. Druhou premiéru v Divadle Kampa plánují na 9. června.

„Lidský hlas je další výzva. Je to hozená rukavice, silný příběh, a věřím, že kdejaká žena či kdejaký muž se v tom aspoň částečně pozná,“ přiznává Sedláčková, která si naposledy zahrála ve filmu Fotograf, kde má s Karlem Rodenem hodně laškovné scény.

V monodramatu Lidský hlas se na konci uškrtí telefonní šňůrou na posteli. Jak přiznává, pár bolestných rozchodů taky prožila, ale vzít si život kvůli lásce ji nikdy ani ve snu nenapadlo. „Kvůli chlapovi a zabít se? Nikdy! Nejsem blázen,“ usmívá se Jitka Sedláčková.

Reklama

Další články

Načítám