Hlavní obsah
Článek

Nedávno se Marie Drahokoupilová objevila po dlouhé době ve společnosti, když se s dalšími známými tvářemi a milovníky dobrého jídla zúčastnila křtu gurmánské knihy Dominica Jamese Prague Cuisine. Je docela pravděpodobné, že tuto šarmantní dámu, která patřila mezi hereckou špičku v šedesátých a sedmdesátých letech, budeme vídat častěji.

Třiasedmdesátiletá herečka definitivně nepověsila svou profesi na hřebík. „Pořád nevím, ale myslím, že se k tomu už nevrátím. Jak by k tomu přišli ti diváci! To se zkoušet nemá, to se má buď dobře odvést, nebo pryč od toho. Ale ano, jízda na kole se taky nezapomíná. Ale když sednete na kolo po tolika letech, asi nepojedete úplně bravurně,“ přemýšlela nahlas Drahokoupilová a návrat před kameru nebo na divadelní prkna nevyloučila.

Herečka, která byla v době své největší slávy na přelomu šedesátých a sedmdesátých let přezdívaná česká Sophia Loren (89), by prý rolí ve filmu nepohrdla. „Já se sama obsadit nemůžu. Naposledy jsem natočila film Cizinec a krásná paní pro Českou televizi, a kdyby něco podobně pěkného přišlo, šla bych do toho,“ svěřila se Marie Drahokoupilová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám